Известие

Collapse
No announcement yet.

Преброяване и прегрупиране

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от pitbull Покажи съобщение
    Колеги да се включа и аз в преброяването.Карам 33-ката от 2003г. ,колкото нерви съм пръснал по тази кола толкова и удоволствие ми е донесла
    а на бас, че кефа е по голям от ядовете???????

Comment

Ето го и Алфонсо сега е джуниарските джанти с нови гуми ,сменил съм : скоростна кутия , предни амортисиори и макферсони , предно стъкло , амортисиори на багажника , жило за гаста , монтирани подкалници отзад ,че там и е слабото място , ролки СКФ ремаци дайко , селения фор алфа ромео , спирачна течност ,помпа на съединителя , горивен филтър ,сфещи денсо ,кабели бош , шарнирни болтове ,уплътнения на вратите ,багажника и двигателното , хидравлично масло ,заменени почти всички кръшки със светодиоди , работещ климатик ,регулаж на колелата , намацана е с грунд антираждин и ново боди отдолу , преправки по ел инсталацията , сменени са почти всички маркучи , свети в багажника при отварянето му ,чяка си новия ТПС сенсор и новата боня както и ремонтиране на предния капак !
      Attached Files
      Alfa Romeo 33 IMOLA 1.4 i.e. 90hp. 1351 cc. 93 г. (907A)

Comment

Най-после я видяхме тая твойта хубавица! Колелата отпред не са ли малко разкрачени ?
        33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Първоначално публикувано от RaIDeR Покажи съобщение
          Ето го и Алфонсо сега е джуниарските джанти с нови гуми ,сменил съм : скоростна кутия , предни амортисиори и макферсони , предно стъкло , амортисиори на багажника , жило за гаста , монтирани подкалници отзад ,че там и е слабото място , ролки СКФ ремаци дайко , селения фор алфа ромео , спирачна течност ,помпа на съединителя , горивен филтър ,сфещи денсо ,кабели бош , шарнирни болтове ,уплътнения на вратите ,багажника и двигателното , хидравлично масло ,заменени почти всички кръшки със светодиоди , работещ климатик ,регулаж на колелата , намацана е с грунд антираждин и ново боди отдолу , преправки по ел инсталацията , сменени са почти всички маркучи , свети в багажника при отварянето му ,чяка си новия ТПС сенсор и новата боня както и ремонтиране на предния капак !

Да бе колега и на мен ми се вижда малко разкрачена.Ама иначе лелеееееее перфектна е ако мойе да ми кажеш само до тука колко ти е излязло сичко понеже и аз смятам сега на пролет да и направя един рефреш имам да сменям предно стакло смятам окачжането цялото кони да е съединител и скоростна котия евентуално имам и някое клапанче или повдигач да сменя че леко се чува па ме дразни абе горе долу имам като твоя ремонт да правя
          Аlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4

Comment

Ами за разкраченото разкрачена е защото окачването не е като на другите 33ки имолите са така за по голяма стабилност инъче си е регулирана перфектно !
            За стъклото 160 лв за скорости 200 за конита 600 ще ти струва !
            А па аз да съм дал 2000 бина за чясти и глезотийки !
            Снимките са стари сега изглежда по-лачена скоро ще я снимам !

Comment

Колега ... ти наистина ли си вярваш, че имолите са направени така за по-голяма стабилност
              33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Еми да, с три бота са на макферсона и с по голям ъгъл !
                Ко се правиш сега ще кажеш, че незнаеш ,че имолите са с различно окачване от другите !

Comment

Колега Rayder наистина много благодаря за информацията
                  Аlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4

Comment

искам само да кажа че по голяма случаиност неска бях спрял до една имола за да направя сравнение и да видя разликите между двете другата (имолата) със сигорност не беше разкрачена!!! НО Дали ти е разкрачена или не само ще си покаже.Ако я караш редовно след месец само кажи гумите дали се износват равномерно!!!!

Comment

Първоначално публикувано от RaIDeR Покажи съобщение
                      Еми да, с три бота са на макферсона и с по голям ъгъл !
                      Ко се правиш сега ще кажеш, че незнаеш ,че имолите са с различно окачване от другите !
                      Някой те е сапунисал яко.Разликата на Имола от другите е само в захващането на макферсона.Няма такова нещо с голям ъгъл за стабилност.
                      Старите 33ки разкрачваха заради дългите носачи и тампони.
                      Новите са с по-къси носачи,но пак разкрачват след време.Я от удар или тампони или просто щото е Алфа.Мойта всичко бях сменил и пак си беше разкрачена.Кво ви пука дали е разкрачена или не.Неразкрачена 33ка май само съм виждал на Борко-червената.
                      Alfa Romeo 156 2.4 JTD Lisan Remap
                      Alfa Romeo 33

Comment

Разликата е в захвата ,твърдуста , ъгъла и цената !

Comment

Вико ти го каза ...
                          33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

те са си така 33ките когато я взех през 1993 си беше разкрачена и до ден днешен си е така без проблем не носи на никаде ..... е реглажа им е малко особен ама се свиква
                            alfa33 1.5 Boxer twin weber or Dell Orto DRLA40 105 hp/Quadrifoglio Oro 84

Comment

Стига,бе!Още малко и ще ме накарате да повярвам,че моята не е наред!Имаше едно отклонение в дясното колело,но се оказа шарнир.Не бяха сменявани никога.После на стенда показа оше малко,около 1 градус .След смяна на шенкела се оправи.Виждал съм 33-ки разкрачени от омекнали пружини,но на по 500-600 000 км.Разкрачена ли е,търсете:шарнири,тампони на носачите,пружини и шенкели.Доре-долу в тоя ред!Няма разумна причина , предничата да е разкрачена.Това води само до по-голямо съпротивление и следователно до по -ниска устойчивост и поголям разход,както на гориво,така и на гуми,лагери,амортесьори и тн.Можете да си добавите и още!
                              На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                              Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

покажи я твойта най-накрая, показваш липса на уважение
                                33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Working...
                                X